Cardi B vierde haar 27e verjaardag in stijl vrijdag (11 oktober) met een enorme diamanten ring die haar door haar man Offset werd gegeven.

Het hip-hop power-koppel deelde foto’s en video’s van Cardi B bijna huilend na het aanblikken van de hartvormige ring, die de Migos rapper omschreef als de “Titanic Diamond”.

HAPPY BIRTHDAY TO MY QUEEN U DESERVE EVERYTHING THAT COME YOUR WAY I LOVE YOU AND OUR FAMILY TOGETHER,” schreef Offset in een Instagram video van zichzelf en plaatste de ring aan Cardi’s finger.

Cardi B deelde ook een video van zichzelf die het geschenk onthulde, en gaf een shout-out aan het in New York gevestigde juwelenbedrijf dat de ring ontwierp.

Thank you sooo much babe @offsetyrn I can’t believe it –Deum @pristine_jewelers ! I’m so happy,” ondertitelde Cardi de clip. “Soo grateful.

“MY BEST FRIEND THE LOVE OF MY LIFE, MY GUARDIAN ANGEL, KK’s MOM, THIS DAY IS YOUR SPECIAL DAY I LOVE YOU, HAPPY BDAY!!NOT JUST ME AND FAMILY BUT THE WORLD LOVES YOU,” schreef hij naast een videomontage van het paar dat aan het vrijen was.

Cardi B becommentarieerde in de post, “I love you babe thank you for everything.

De twee vierden onlangs hun tweede huwelijksverjaardag en delen een 1-jarige dochter, Kulture.

Wie is Cardi B?

Cardi B werd geboren op 11 oktober 1992 als Belcalis Almanzar in The Bronx, stadsdeel van New York City. Ze is opgegroeid in de Highbridge wijk van de South Bronx. Ze werd geboren uit een Dominicaanse vader en een Trinidadiaanse moeder. Ze bracht veel tijd door in het huis van haar grootmoeder van vaderskant in Washington Heights, waar ze haar “thick […] accent” van heeft gekregen. Cardi B was als jonge vrouw lid van de Bloods en zei dat ze al vanaf haar 16e lid was van de bende…. Ze ging verder met het bijwonen van de Renaissance High School For Musical Theater & Technology, een kleine gespecialiseerde school op de Herbert H. Lehman campus.

Tijdens haar tienerjaren, werd Cardi B tewerkgesteld bij een supermarkt van de Amish in Lager Manhattan. Dit was de laatste baan die ze had voordat ze zich op 19-jarige leeftijd op strippen richtte. Na haar ontslag uit de supermarkt raadde haar voormalige manager haar aan om bij een stripclub te gaan werken. Ze heeft gezegd dat ze een stripper werd om aan de armoede en het huiselijk geweld te ontsnappen, omdat ze op dat moment in een gewelddadige relatie verkeerde. Cardi B heeft ook gezegd dat het worden van een stripper positief was voor haar leven in vele opzichten: “Het heeft me echt gered van een heleboel dingen. Toen ik begon te strippen, ging ik ook terug naar school.” Ze zegt dat strippen haar enige uitweg was, een manier om genoeg geld te verdienen om aan haar trieste situatie te ontsnappen en een opleiding te krijgen. Toch is ze uiteindelijk gestopt met studeren.

In 2013, begon Cardi B publiciteit te krijgen als gevolg van een aantal van haar video’s gaan virale op sociale media, op Vine en haar officiële Instagram pagina.

In november 2015, maakte Cardi B haar muzikale debuut op Jamaicaanse reggae fusion zangeres Shaggy’s remix single “Boom Boom Boom”, samen met collega Jamaicaanse dancehall zangeres Popcaan. Ze maakte haar videoclipdebuut op 15 december 2015, met het nummer “Cheap Ass Weave”, haar vertolking van de Engelse rapper Lady Leshurr’s “Queen’s Speech 4”. Op 7 maart 2016, Cardi B bracht haar eerste full-length project, een mixtape met de titel Gangsta Bitch Music, Vol. 1, uit. In november 2016, was ze te zien op de digitale cover van Vibe magazine’s “Viva” nummer. Op 12 september 2016, bracht KSR Group de compilatie Underestimated uit: The Album, dat is een samenwerking tussen KSR Group kunstenaars Cardi B, Hood Celebrityy, SwiftOnDemand, Cashflow Harlem en Josh X. Het werd eerder alleen vrijgegeven aan de bijwoners van hun Amerikaanse tour. KSR Group’s vlaggenschipartiest Cardi B zei: “Ik wilde een nummer maken dat meisjes zou laten dansen, twerken en hen tegelijkertijd zou aanmoedigen om die Shmoney te gaan halen,” over de compilatiesingle “What a Girl Likes”.

Meer lezen over Cardi B? Klik hier door naar haar officiële biografie.