Afbeelding: Instagram – Justin Bieber

Volgens de media en zijn Instagram heeft Justin Bieber, een oude fan van tandgrills, nieuwe lavendelkleurige grills op zijn ondertanden.

De nieuwe set zou 25.000 dollar hebben gekost en de diamanten – met een totaal gewicht van 5 karaat – zouden uit Israël zijn geïmporteerd. De set is gemaakt door de juwelier Gold Teeth God uit Los Angeles, die in het verleden al een grillset van 50.000 dollar en een rosé gouden grillset van 15.000 dollar aan Bieber heeft verkocht.

De smaak van Bieber op het gebied van sieraden is duur, zo niet geheel origineel of gevarieerd. Hailey Baldwin Bieber’s diamanten ring, die haar door haar man werd gegeven, is een adembenemend juweel van 500.000 dollar. Volgens Yahoo Finance, die Baldwin’s Instagram foto’s grondig onderzocht met de hulp van diamant- en juwelendeskundigen, is de ring een dubbele band met een ovale diamant die tussen de 6 en 8 karaat lijkt te wegen.

Meer weten over Justin Bieber?

Justin Drew Bieber is een Canadese singer-songwriter en acteur. Gespot op 13-jarige leeftijd door Scooter Braun, de talentmanager, na het bekijken van de YouTube-video’s van de jongen, tekende Bieber in 2008 bij RBMG Records. Bieber bracht eind 2009 zijn eerste EP, My World, uit. Hij behaalde platina in de Verenigde Staten. Met de EP werd Bieber de eerste artiest met zeven nummers van een eerste plaat in de Amerikaanse Billboard Hot 100 charts. Bieber bracht zijn eerste studioalbum uit, My World 2.0, in 2010. Het maakte haar debuut als nummer een in verschillende landen, werd gecertificeerd triple platina in de Verenigde Staten, en bevatte de single “Baby”, die zijn debuut maakte als nummer vijf op de Billboard Hot 100 en 12 miljoen exemplaren verkocht.

Bieber steunt Pencils of Promise, een liefdadigheidsinstelling die is opgericht door Adam Braun, de jongere broer van Bieber’s directeur. De organisatie bouwt scholen in ontwikkelingslanden en Bieber is directeur geworden van de campagne van de organisatie in Guatemala. Hij is de woordvoerder van de organisatie naar beroemdheden door het verspreiden van advertenties voor het goede doel en de “Schools4All” campagne. Hij belooft de scholen te bezoeken die het meeste geld aan de organisatie schenken. Hij neemt deel aan de fondsenwerving van de vereniging en schenkt een deel van de opbrengst van zijn concerten en de Someday geurlijn, evenals van diverse afgeleide producten aan de vereniging. Hij verschijnt ook in een dierenwelzijnscampagne voor PETA die mensen aanmoedigt om zich vrijwillig aan te melden in dierenasielen en er dieren te adopteren in plaats van ze te kopen van kwekers of in dierenwinkels. In 2013 lanceerde Bieber zijn online campagne #GiveBackPhilippines om slachtoffers van Typhoon Haiyan te helpen en reisde naar de Filippijnen na het inzamelen van 3 miljoen dollar. Zijn werk voor de Filippijnen leverde hem een ster op op de Walk of Fame Filippijnen. Hij steunt ook de Children’s Miracle Network Hospitals en de Alzheimer’s Association.