Hailey Baldwin werd in 1996 geboren en is een Amerikaans model en tv-persoonlijkheid. Ze is de dochter van acteur Stephen Baldwin, en is het best bekend voor haar recente verloving met pop-superster Justin Bieber.

Baldwin maakte haar podiumdebuut voor Topshop in 2014. Een paar maanden later werd ze gefotografeerd voor American Vogue. Sindsdien is ze betrokken geweest bij opnames, inclusief covers, voor Jalouse Magazine, Miss Vogue en W. Ze is ook verschenen in campagnes van onder andere Ralph Lauren, Philipp Plein en Tommy Hilfiger.

Op 7 juli 2018 raakte Baldwin verloofd met Justin Bieber. Verschillende Instagram-foto’s van Baldwin met een massieve verlovingsring hebben journalisten aangezet hun vorm, grootte en waarde in te schatten, hoewel het koppel deze specifieke details nog niet heeft onthuld. Volgens Yahoo Finance, die de foto’s grondig heeft onderzocht met de hulp van experts in diamanten en juwelen, kost de ring “ergens rond de $ 250.000 of meer“, misschien wel een half miljoen dollar. Het is een dubbele band met een ovaalvormige diamant die tussen 6 en 8 karaat lijkt te wegen. De steen zelfis een bijna kleurloze diamant van “bijna perfecte zuiverheid“.

Enkele recente citaten van Hailey Baldwin

“Ik vind het leuk om een kleine tomboy te zijn, maar wil er nog steeds als een dame uitzien. Tamelijk stoer. Of echt, echt, echt mooi.”

“Ik heb lang gezegd dat ik geen model wilde zijn. Ik was een danser.”

“Ik ben opgegroeid in de kerk. Ik ben in dit leven opgevoed en ik denk dat het heel belangrijk is dat iedereen contact houdt met zijn spiritualiteit en een relatie met God heeft. “

“Ik hou niet van hardlopen. Je zult me nooit op een loopband zien rennen. Nooit! Ik hou echter van boksen, dus als ik 30 minuten naar de sportschool om te boksen kan, doe ik het.”