De Bulgari Festa collectie viert het typische Italiaanse levensgenot op een spectaculaire manier. Speciaal voor deze collectie werden er meer dan 100 juwelen ontworpen. Indrukwekkende robijnen, saffieren, smaragden en diamanten tot een gewicht van wel 180 karaat.

Bulgari-Festa-chocolate-cake

Gaande van de Palio di Siena halsketting tot een ‘chocoladetaartring’ een een ‘gelato-broche’. Bulgari combineert kostbare gekleurde stenen, diamanten, koraal en jade om een perfecte collectie ‘happy jewels’ te scheppen.

Bulgari-Festa-2

Festa staat voor een unieke Italiaanse houding en stijl. Deze ontstond in de verste oudheid en wordt al eeuwenlang overgedragen aan de hand van bijzonderen en uitzonderlijke juwelen.

Bulgari-Festa-1

Bulgari Festa is voor bijzondere vrouwen

Al deze briljante, fascinerende juwelen worden speciaal gecreëerd om de krachtige elegantie van de hedendaagse muse te belichamen. Ze vormen een krachtig eerbetoon aan unieke, creatieve vrouwen met grote dromen.

Bulgari-Festa-Lily-Aldridge

Lily Aldridge, een Amerikaans topmodel, heeft een Bulgari Festa juweel gekozen dat perfect past bij de kleur en textuur van haar satijnen rok.

Bulgari-Festa-Bella-Hadid

Bella Hadid is een Amerikaans fotomodel en televisiepersoonlijkheid met internationale bekendheid. Ze is de dochter van de Nederlandse Yolanda Foster en multimiljonair landgoedmagnaat Mohamed Hadid.

Ze kiest voor verschillende prachtige Bulgari Festa juwelen met grote en felle smaragden.

Jasmine-Saunders

Jasmine Sanders, bij velen beter gekend als Golden Barbie kiest voor het concept van ‘Pretty in Pink’.