foto: Universal Pictures

Het is officieel, de nieuwe James Bond “No Time To Die” zal vanaf 2 april 2020 op schermen wereldwijd worden uitgebracht.

Voor deze 25e editie van de avonturen van Agent 007 zal de heldin van de film Ana de Armas de rol van Paloma spelen met juwelen van het Huis Chopard. Zo sluit Chopard zich aan bij Omega, David Morris, Aston Martin, Bollinger en andere luxemerken die hun naam eerder hadden geassocieerd met de prestigieuze James Bond-saga. Ze zal de volledig diamantenset dragen die op de filmposter te zien is: een peervormige ketting met 43 karaat, een bijpassende 82-karaats armband en oorbellen versierd met 14 karaat aan ronde diamanten.

Deze creaties maken deel uit van de Green Carpet collectie: een collectie die volledig gemaakt is van materialen die op een duurzame en ethische manier worden ontgonnen en geïmporteerd. Het gebruikte goud is bekroond met het Fairmined-certificaat, dat garandeert dat het materiaal is gewonnen door kleine bedrijven die voldoen aan specifieke voorwaarden m.b.t. verantwoordelijkheid. Het Huis Chopard was een van de eersten die de herkomst van de grondstoffen communiceerde en de transparantie van merken bepleitte.

De actrice zal ook Chopard sieraden dragen om de verschillende voorvertoningen bij te wonen. Chopard, die daarmee een officiële sponsor van de film is geworden, heeft voor deze gelegenheid een collectie uitgebracht die Happy Hearts – Golden Hearts heet, gebaseerd op de ideale visie van het James Bond meisje: vastberaden en moedig…

No Time To Die, brengt u eerst naar een exotische omgeving in het hart van Jamaica, waar Bond, na het verlaten van de geheime dienst, met volle teugen zal genieten van zijn vakantie, maar het zal slechts voor een korte tijd zijn, James komt nooit helemaal tot rust…
Zijn grote vriend van de CIA, Felix Leiter neemt contact met hem op voor een ontvoeringsmissie van het grootste belang…