beeld: Forevermark

Met sentimentele muziek en emotionele verhalen lanceerde Forevermark een marketingcampagne ter ondersteuning van zijn eerste bruidscollectie.

De campagne, genaamd “I Take You, Until Forever”, heeft tot doel de ups en downs van het huwelijk weer te geven, met inbegrip van grappen, gekibbel, verrassingen en kleine ogenblikken die onopgemerkt voorbijgaan,” zegt Geej Ower, directeur.

De twee minuten durende video, die deze week live werd uitgezonden in verschillende media, richt zich op koppels in verschillende stadia van hun relatie – van de bebaarde millenial die op het strand een aanzoek doet tot een ander die ruzie maakt met zijn vrouw, partners van hetzelfde geslacht die een hond hebben geadopteerd, en het oudere paar dat sinds 1968 bij elkaar is en samen naar een sportwedstrijd kijkt.

Forever is niet langer het einde van een sprookje, maar het hoogtepunt van de verbintenissen die een koppel elke dag tegenover elkaar aangaat,” zei Charles Stanley, de Amerikaanse president van Forevermark.

De Beers voerde zijn laatste bruidscampagne zo’n 20 jaar geleden uit en keert terug naar deze categorie op het moment dat de verkoop zou zijn gedaald. De bridal vertegenwoordigt ongeveer 26% van de verkoop van diamantjuwelen in de Verenigde Staten, maar de categorie verzwakt, zei Stanley tijdens de onthulling van de campagne aan de kleinhandelspartners van het merk bij de recente JCK beurs in Las Vegas.

Dit kan worden verklaard door het feit dat millennials een andere houding ten opzichte van het huwelijk hebben dan vorige generaties, met een formele verbintenis die vaak pas na andere belangrijke stappen komt, zoals het krijgen van kinderen, legde hij uit. Bij de beslissing om te trouwen, houden koppels rekening met een andere reeks van overwegingen dan in het verleden, en ze geven minder uit aan de trouwring om andere uitgaven in evenwicht te brengen, voegt Stanley toe.

Forevermark’s Engagement & Commitment collectie omvat 17 stijlen verlovingsringen, met centrale diamanten variërend van 0,30 tot 1 karaat in ronde, ovale en kussenvormen, evenals 11 trouwringen. De nieuwe marketingcampagne gaat door gedurende het hele eindejaarsseizoen, en alle assets zullen ter beschikking worden gesteld van de deelnemende Forevermark juweliers, aldus het bedrijf.