De verkoop in de winkels van Forevermark in China heeft zich sterk hersteld sinds de piek van Covid-19, met klanten die sneller terugkomen dan verwacht, zo meldde het retailmerk van De Beers.

Terwijl een groot deel van onze wereld en zaken nu in verandering is, kunnen we er zeker van zijn dat deze pandemie de verwachtingen van de consument voor altijd zal veranderen, maar we kunnen erop vertrouwen dat diamanten zullen blijven dienen als een krachtig symbool van kracht, veerkracht, schoonheid en de banden tussen ons,” zei Forevermark CEO Nancy Liu.

De consumenten staan te popelen om terug te keren naar de winkels, en de juweliers van het merk in China hebben gemeld dat de gemiddelde verkoopprijs stabiel is gebleven, en de omzettingsgraad in de winkels is verdubbeld, merkte het bedrijf op.

In China, zijn de activiteiten van Forevermark sneller teruggekomen dan verwacht, aangezien het winkelend publiek is begonnen om terug te keren naar luxegoederen, met merkjuwelen, en bridal in het bijzonder, die het herstel leiden,” voegde het bedrijf eraan toe.

Bovendien, plant Forevermark nieuwe productlanceringen, zegt Charles Stanley, de president van de V.S. van Forevermark. Het bedrijf zal een uitgebreide bruids productreeks aanbieden, die nieuwe verlovingsring stijlen zal omvatten, evenals een bruids capsulecollectie die door beroemdheid en bruidsstilist Micaela Erlanger wordt ontworpen.

De juwelier is ook van plan om het productaanbod op zijn e-commercesite uit te breiden met alle Forevermark-collecties.

Tijdens deze crisis zien we het belang van merken in stand worden gehouden, omdat de consument minder en betere dingen wil kopen die tijdloos zijn en een blijvende waarde hebben“, aldus Stanley. “De nieuwe collecties die we op de markt brengen, bieden een breed scala aan producten om met de consument in contact te komen bij bruids-, zelfaankoop- en eindejaars-gelegenheden.

Over Forevermark Diamonds

Forevermark is een diamantmerk van De Beers Group, dat al meer dan 130 jaar een grote expertise heeft op het gebied van diamant. Elke Forevermark gegraveerde diamant is natuurlijk, met de hand geselecteerd en wordt geleverd met de belofte dat de steen mooi, zeldzaam en verantwoord is.