Afbeelding: Sylva & Cie Bella schedelhanger in 18k geel goud met 0,25 ct. t.w. fancy argyle diamanten en 0,44 ct. t.w. groene tsavoriet – Greenwich St. Jewelers

Of je nu volledig in kostuum gaat of de geest van het seizoen een subtiele knipoog wilt geven, er is een manier om het op een elegante manier te doen. Van ingewikkelde, spinnenweb oorbellen met diamanten tot een mystieke, opalen kristallen bol cocktailring, hier zijn de griezelige maar chique sieraden die Halloween huldigen.

Bibi Van Der Velden oorbellen Halloween

Bibi Van Der Velden oorbellen voor Halloween in 18k wit en roségoud met witte diamanten

De in Amsterdam gevestigde ontwerpster Bibi van der Velden beschrijft haar werk als “miniatuursculpturen”, en deze ingewikkelde spinnenweb oorbellen zijn daarop geen uitzondering. Een dimensionaal ontwerp met veel natuurlijke beweging, met als middelpunt een 18k roségouden insect dat ten prooi is gevallen aan een verstrengeld web en een 18k witgouden spin.

Sauer Halloween ring

Toekomst ring in 18k geel goud met opaal, saffier, robijn en diamanten – Sauer

De Braziliaanse juwelier (sinds 1941) Sauer omarmt de mystiek van de feestdagen met een kristallen bol cocktailring. Het speelse stuk bevat zelfs de geboortesteen van oktober, opaal!

Scala Gioielli Halloween

Scala Gioielli spook manchetknopen in 18k geel goud, agaat en onyx
1stDibs

Formele kleding hoeft niet “ernstig” te betekenen rond Halloween. En deze charmante spook manchetknopen van de Italiaanse juwelier Scala Gioielli zijn de perfecte, subtiele manier om in de stemming te komen.

Sylva Cie Halloween

Sylva & Cie Bella schedelhanger in 18k geel goud met 0,25 ct. t.w. fancy argyle diamanten en 0,44 ct. t.w. groene tsavoriet
Greenwich St. Jewelers

Wie wist dat een schedel zo geweldig kon zijn? Draag deze Sylva & Cie hanger alleen, of combineer hem met andere onderwereldse bedels.

Tiffany cuff Halloween

Tiffany & Co. spin manchet armband in sterling zilver en 18k geel goud
1stDibs

Voor Halloween sieraden in sterling zilver, kijk niet verder dan de dikke, aangebrachte spinnenweb manchet armband van Tiffany & Co. Het is geaccentueerd met een contrasterende 18k geelgouden spin.

Future Fortune necklace Halloween

Many Moons medaillon in 18k geel goud met 0,5 ct. t.w. gezette diamanten
Future Fortune

De Many Moons van Future Fortune onthult een verborgen maansikkel en is een creatieve manier om de verschillende fasen van de maan tot uitdrukking te brengen – en je te laten afvragen wat er meer is dan het lijkt. Het is ook verkrijgbaar in 19k witgoud en 18k roségoud.