Afbeelding: HardRock Summit

Een nieuwe handelsbeurs voor edelstenen, juwelen, mineralen en fossielen zal later dit jaar haar opwachting maken in Colorado.

De HardRock Summit, met meer dan 400 exposanten, educatieve seminars en keynote sprekers, zal plaatsvinden in Denver van 16 tot 21 september in het Colorado Convention Center.” Dit gaven de oprichters vorige week aan. Het evenement is opgezet door Christoph Keilmann, de organisator van The Munich Show en Gemworld Munich, en Wolter Mehring, een edelsteen expert die hielp bij de ontwikkeling van de Pueblo Gem & Mineral Show in Tucson, Arizona.

De top zal worden opgesplitst in twee locaties, genaamd Evolution en Sparkle & Joy. Evolution vindt plaats tussen 16 en 19 september en biedt een marktplaats voor mineralen, fossielen en meteorieten. De Denver Gem & Mineral Show zal haar jaarlijkse beurs in de aangrenzende ruimte houden.

Ondertussen zal Sparkle & Joy betrekking hebben op fijne edelstenen en sieraden, met exclusieve workshops, hands-on training en educatieve programma’s, evenals live presentaties. De beurs is gepland van 18 tot 21 september. Beide ruimtes zijn toegankelijk voor leden van de branche, terwijl Evolution ook toegankelijk zal zijn voor het grote publiek.

De HardRock Summit zal het centrale ontmoetingspunt zijn voor iedereen die al deel uitmaakt van onze gemeenschap en voor iedereen die dat wil zijn“, aldus Keilmann. “Naast onze toewijding aan het bouwenen van een top marktplatform, zijn onze ogen ook gericht op opkomende trends, nieuws uit de eerste hand over de bedrijfstak, en de vreugde van het delen van ervaringen en het samen zaken doen.