Afbeelding: Insignia / Visa

De Insignia kredietkaart is voor mensen die echt in een positie om hun passie voor sieraden naar believen te botvieren, ongeacht de kosten. Want de enige manier om deze ‘juweeltjes’ in handen te krijgen is door middel van een lidmaatschap op een luxe lifestyle- en travel management service gericht op de 0,01% rijksten.

De kaart heet Insignia en debuteerde onlangs in de Verenigde Staten door middel van een partnerschap met de in New York gevestigde private equity firma Certares. Klanten wordt toegang geboden tot de Jewellery Card, een onvoorstelbaar luxe, volledig functionele creditcard (Visa op dit moment, meer netwerken op komst), die in een aantal verrassend mooie ontwerpen wordt geleverd.

Met Insignia…. Welkom in de Roaring ’20s 2.0.

Insignia 1

Gemaakt door een team ambachtslieden, inlegspecialisten en steenzetters in Zwitserland, putten de ontwerpen voor de Insignia kaarten uit de mythologieën van oude culturen, klassieke thema’s van de wereldgeschiedenis, de werken van grote kunstenaars en de schoonheid van de natuur. De chip is naadloos geïntegreerd in de compositie, zodat het ontwerp nooit in het gedrang komt. En, misschien nog wel belangrijker, je kunt er zo moeiteloos mee betalen met je sobere Amex.

Je kan ook een ontwerp laten maken dat volledig is aangepast aan jouw wensen en specificaties.

Insignia 2

De kant-en-klare opties kosten tot maar liefst $200.000, afhankelijk van de gebruikte materialen. Echt niet een kaart die je aan de bar wil laten liggen na een paar cocktails 🙂

Insignia 3

 

Insignia 4

 

Insignia 5

Copyright alle afbeeldingen: Insignia / Visa