Afbeelding: JCK

JCK zal een virtuele versie van zijn Las Vegas juwelenshows houden in een poging om de branche te helpen opnieuw in verbinding te komen na de annulering van de meeste handelsevenementen als gevolg van de coronavirus pandemie.

De één week lange beurs, die voor 10 tot 14 Augustus wordt gepland, maakt het de bezoekers mogelijk om koopwaar van een verscheidenheid van juwelen en horloge-exposanten te doorzoeken en te kopen, kondigde JCK aan. De beroeps van de industrie kunnen ook virtuele afspraken plannen, direct via een in-platform video en tekst chat, en netwerken.

Bovendien, voorziet de beurs online besprekingen, met keynotes, trend spotlights, webinars en productdemonstraties. Het zal ook gerichte productaanbevelingen en matchmaking diensten aanbieden om kopers met exposanten te connecteren, merkte JCK op.

Op maandag 10 augustus zal JCK zijn high-end Luxury show, die alleen op uitnodiging plaatsvindt, houden. Luxury zal de rest van de week doorlopen naast de JCK show, die op dinsdag 11 augustus begint.

JCK’s 2021 live-beurs vindt plaats van 4 tot 7 juni in het Venetian Resort & Sands Expo in Las Vegas.