Op 3 juli lanceerde de internetdetailhandelaar NET-A-PORTER EIP Privé, een website die alleen op uitnodiging te bezoeken is en die hoogwaardige sieraden en horlogemerken zal aanbieden.

Onder de beschouwde merken zijn Boehmer en Bassenge, Piaget, Boghossian, Bayco, Nadia Morgenthaler en Giampiero Bodino.

Volgens een persbericht wil de nieuwe site “de ervaring van particuliere juweliersalons terugbrengen in de digitale sfeer” en een toegewijde “personal shopper” bieden.

EIP Privé zal ook gepersonaliseerde diensten aanbieden, zoals aanpassingen, aanvragen op maat en het verkrijgen van unieke stukken. Het belooft “veilige ophaling en levering van de goederen met de hand“.

Later dit jaar is de site van plan om horloges en herenartikelen op te nemen, in samenwerking met haar zustersite in NET-A-PORTER, Mr Porter.

Vorig jaar had de internetdetaillist een deel van zijn site gereserveerd voor juwelen en horloges, met meer dan 40 merken. Ontwerper Martin Katz had het over zijn verkoopervaring op de site gehad.

In juni lanceerde het bedrijf Net Sustain, een website gewijd aan luxemerken, waaronder juweliers, die zorgen voor duurzame ontwikkeling.

Meer over Net-a-Porter

Sinds de lancering in juni 2000 heeft NET-A-PORTER fantastische mode voor prachtige vrouwen geleverd. Met meer dan 800 van ’s werelds meest begeerde designmerken, waaronder Gucci, Chloe, Balenciaga, Saint Laurent, Isabel Marant, Prada en Stella McCartney, 200 gespecialiseerde schoonheidsmerken en drie keer per week nieuwkomers op de site, is NET-A-PORTER ’s werelds grootste luxe modebestemming.

Als pionier op het gebied van innovatie levert NET-A-PORTER de ultieme samenstelling van product en content via haar websites, shoppingapps en de wereld van PORTER. NET-A-PORTER bereikt een maandelijks publiek van meer dan 6 miljoen mensen via een wereldwijd multichannel-ecosysteem en biedt een naadloze winkelbeleving op mobiele, tablet- en desktop-niveau.

NET-A-PORTER staat ook garant voor een ongeëvenaarde klantenservice, met expreslevering wereldwijd naar meer dan 170 landen (inclusief levering op dezelfde dag in Manhattan, Londen en Hongkong, plus levering de volgende dag in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Australië en Singapore), een luxueuze verpakking, eenvoudige retourzendingen en meertalige Customer Care- en Personal Shopping teams die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar zijn.