Badgirl Rihanna heeft de liefde gevonden, de liefde voor Chopard. De zangeres brengt samen met het Zwitserse huis een luxe juwelenlijn uit.

RiRi brengt in samenwerking met Chopard haar twee debuutcollecties Joaillerie & Haute Joaillerie uit.

Rihanna ♥ Chopard

De collecties zijn samen met Chopard en Creative Director Caroline Scheufele ontworpen en geïnspireerd op Rihanna’s Caribbean roots – namelijk de weelderige begroeiing van Barbados en de levendigheid van carnaval. De collectie maakt zijn debuut op het Cannes Film Festival, waarmee tevens het 20-jarige officiële partnerschap van Chopard en het Film Festival wordt gevierd.

Limited Edition

De limited-edition collectie komt in twee delen: minimalistische, geometrische kettingen, ringen, oorbellen en een hanger van achttienkaraats roségoud. Daarnaast een iets meer high jewelry collectie bestaande uit een horloge van 30.76 karaat (!), grote oorbellen en twee oorclips die zijn gemaakt van edelstenen en diamanten.

Rihanna-Chopard-kleurrijk

Officieel beeld Chopard campagne

Pre-sale

De collectie is wel prijzig, want er zit bijvoorbeeld een 18 karaats ketting in de collectie die wel bijna 4.000 dollar kost, en de prijzen lopen op tot wel meer dan 11.000 dollar… Op dit moment zijn de juwelen beschikbaar voor pre-sale op chopard.com, maar wees snel! Als we WWD mogen geloven wordt elk sieraad maar 2000 keer gemaakt, en zal het dus al snel uitverkocht zijn.

Rihanna-Chopard-armband

Officieel beeld Chopard campagne