Afbeelding: Tiffany & Co

Tiffany & Co. heeft een pop-up winkel geopend in New York, voor de maand van de eindejaarsfeesten, met zijn mannencollectie.

De winkel, die open vanaf 6 december tot 6 januari open zal zijn, zal items van de herencollectie van juwelier Tiffany bevatten, met inbegrip van accessoires, barware, home-objecten en spelletjes, zoals vorige week door het bedrijf is gezegd. De detailhandelaar zal ook aangepaste Tiffany basketballen van Spalding aanbieden.

Deze eindejaarsperiode, wilden we onze New Yorkse klanten een echt unieke winkelervaring te bieden,” zei Tiffany chief artistiek medewerker Reed Krakoff.

Tiffany zal ook zes van ’s werelds meest erkende sporttrofeeën showcasen in de pop-up, de eerste keer dat ze allemaal samen zijn op een locatie. Die omvatten de NFL Vince Lombardi Trophy, NBA Larry O’Brien Championship Trophy, en Major League Baseball Commissioner’s Trophy.

Tiffany biedt een eigen kijk op een Indian Scout motor en een Blatt Biljart tafel, beide in het kenmerkende Tiffany blauw, en in samenwerking met de eigenaren van deze merken. Deze items kunnen worden gekocht van de ‘Very, Very Tiffany Holiday gift catalog’. De motorfiets voor 35.000 USD, en de biljarttafel voor 95.000 USD, volgens de website van de juwelier.

Zodra de pop-up is gesloten, zal de locatie dienen als Tiffany’s twee jaar durende thuis, terwijl de Fifth Avenue Flagship winkel renovaties ondergaat.